Odporúčané párovanie k jedlu (food pairing):
Silvánske zelené 2022: Masové výrobky ako šunka, prosciutto, ale aj dary mora (homár, krevety, langusty) a sladkovodné ryby.
Chardonnay 2022: Špagety carbonara, jarné závitky alebo makaróny so syrom. V prípade rýchleho snacku sa oplatí vyskúšať kombinácia syru brie s prosciuttom.
Svätovavrinecké rosé 2022: Marinovaný filet zo pstruha s citrónovou omáčkou, ľahké jedlá, šaláty.
Cabernet Sauvignon rosé 2022: Šalát Nicoise, ale aj marinovaný filet zo pstruha s citrónovou omáčkou alebo šalát caprese.
Frankovka modrá 2019: Hovädzí guláš, korenisté úpravy hovädzieho mäsa, roastbeef, či rôzne syry ako gouda, pecorino alebo parmezán.
Neronet SELECTION 2017: Jahňacie ragú s brusnicovou omáčkou, grilovaný jelení chrbát na šípkovej omáčke.
Ako víno podávať:
Silvánske zelené 2022 a Chardonnay 2022: Pri teplote 10 – 12 °C v kalichoch mierne uzavretého tulipánu s objemom 450 – 500 ml.
Svätovavrinecké rosé 2022 a Cabernet Sauvignon rosé 2022: Pri teplote 8 – 10 °C v kalichoch na ružové vína s objemom 400 – 450ml.
Frankovka modrá 2019 a Neronet SELECTION 2017: Pri teplote 14 – 16 °C v kalichoch na červené vína typu „bordeaux“ s objemom 550 – 600 ml.