"Nový Skovajsa" - rebranding

REBRANDING – Ako to celé vzniklo?

 

V tomto blogu sa dočítate:

  • Niečo z našej histórie Rebrandingov
  • Ako vznikal "Nový Skovajsa"
  • Čo "skovávajú" nové etikety"

 

Niečo z našej histórie Rebrandingov

Existencia nášho vinárstva sa datuje od roku 1991, kedy sa v historickom viac ako 100 ročnom dome ležiacom v srdci Pezinka začala naša cesta životom popretkávaná vínom a zážitkami. Nadviazali sme na rodinnú tradíciu, ktorá mohla opäť pokračovať po zmene politického režimu.

Za obdobie trvajúce už viacej ako 30 rokov sme podstúpili takýchto rebrandingov, alebo teda odborne, zmien adjustáži (etikiet a vizuálov) až 6. Ale ani jedna nebola ako táto..

 

Ako vznikal "Nový Skovajsa"

Pri tvorbe etikiet sme sa vždy opierali o slovo – konzervatívne. Bolo to slovo, ktoré dokonale vystihovalo všetky naše predošlé vizuály a etikety. Veď posúďte sami.

blog_novy_skovajsa_rebranding_2-min

 

Doba sa mení, ľudia sa menia a generácie dospievajú.., to sa stalo aj v našom prípade. Naša mladá vinárska generácia dozrela ako víno samo, a to v podobe našich dvoch synov, ktorí priniesli nový mladícky vietor do našich plachiet. Je to vietor plný inovácií, mladíckej energie a iného pohľadu na vec.

Spolu s týmto vetrom prišla aj v poradí 7. adjustáž, ktorú sme tvorili spolu s tímom úžasných a hlavne kreatívnych ľudí. Tožimu, Lucke, Nike, Fuxovi a celému tímu Kreativ Gang ďakujeme, že dokázali našu predstavu oživiť a priviesť do úspešného cieľu.

 

blog_novy_skovajsa_rebranding_1-min"Nový Skovajsa, pred ktorým sa neschováš..."

Je vetou, ktorá sprevádzala a formovala celú našu cestu tvorby nových etikiet ako aj dizajnu nášho vinárstva. Nový Skovajsa už nechce byť Skovaní, ten prudko konzervatívny ako býval. Ale naopak, nový Skovajsa ťaží zo svojho základu maximum a do svojich nových etikiet "skoval" viacero skrytých odkazov, ktoré symbolizujú naše hodnoty a identitu – Práca, Moment, Zážitok a tvoria aj náš piktogram MY NIČ TO VINIČ.

blog_novy_skovajsa_rebranding_3-min

Viacej sa o týchto 3 elementoch tvoriacich naše vína dočítate v ďalšom blogu, kde ich jednotlivo vysvetlíme a odkryjeme čo v sebe "skovávajú".

Zatiaľ sa majte a bavte sa kvalitným vínom.

 

Našli ste v článku chybu? Dajte nám o nej vedieť cez kontaktný formulár, aby ste nám umožnili problém vyriešiť. Ďakujeme!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz