Tipy na darčeky pre milovníkov vína.

Tipy na darčeky pre milovníkov vína 

Víno je dar bohov, aspoň tak to tvrdia mnohí milovníci vína. A majú pravdu. Je ako lahodný a upokojujúci nektár, ktorý dokáže navodiť príjemnú atmosféru. 

Máte v rodine alebo medzi priateľmi takéhoto nadšenca? Ak hľadáte nezabudnuteľný darček pre vinára, ktorý mu bude pripomínať vašu pozornosť, ste na správnom mieste. 

vinoskovajsa_blog_tipy_na_darceky_vino_9

Darčekové víno a darčekové sety vína 

Uznajte - nemôžeme začať ničím iným, ako tým najzákladnejším, a teda samotným fľaškovým vínom. Tipy na darčekové vína, z ktorých sme vytvorili tematické sety vín, sme pre vás rozdelili podľa toho, kto je príjemca. Pomôže vám to s výberom toho najvhodnejšieho vína alebo vínnej kolekcie. 

vinoskovajsa_blog_tipy_na_darceky_vino_16

 

  • Darček pre vinára - muža

Muži vo všeobecnosti preferujú suché vína s vyššou alkoholovou hodnotou. Vedia oceniť výrazné chute a arómy ako je ovocie, korenie alebo drevo. Obľubujú ťažšie a výrazné červené víno, no rovnako tak biele víno v jeho najrôznejších podobách. 

Ak si myslíte, že tým pravým by mohol byť práve mix rôznych odrôd, neprehliadnite Vinárov výber 6 + 1 ZADARMO. Tento set osobne zostavil náš majiteľ a majster vinár, Milan Skovajsa. So siedmimi exkluzívnymi vínami rôznych odrôd a ročníkov spozná obdarovaný to najlepšie z vinárstva Skovajsa - Pinot blanc, Chardonnay, Neronet, ale aj Veltlínske zelené a Rizling rýnsky.

 

  • Darčekové víno pre ženu 

Ženy sú zvyčajne otvorenejšie novým chutiam a arómam. Majú rady jemnejšie vína s nižším obsahom alkoholu, ale aj sladšie či bublinkové vína. Preto častokrát preferujú ružové víno alebo jemne perlivé frizzante

Pri bielych vínach je obľúbenou odrodou u žien napríklad Veltlínske zelené. Toto všestranné a chuťovo jemné víno im môžete dopriať ako balíček Pezinský Veltlín 6 krát INAK 6 + 1 ZADARMO. S výberom veltlínov z našich viníc preskúmajú jeho rôzne podoby a spoznajú jeho jedinečné chuťové odtiene.

 

  • Darčeky víno pre začiatočníkov a pre mladých

Experimentovanie a skúšanie nových vecí k mladosti jednoducho patrí. V tomto prípade sa nemusíte báť vín s ovocnou chuťou a arómou. Ak hľadáte pestrú kolekciu, odporúčame vám set Vinárov výber 6 + 1 ZADARMO. Je to exkluzívny výber rôznych odrôd priamo od nášho majstra vinára Milana Skovajsu. 

Ak viete, že ide o milovníka bielych vín, tým pravým by mohol byť set Karpatské Veltlíny od Skovajsu 6 + 1 ZADARMO. Tento balíček ponúka širokú škálu Veltlínov z pezinského chotára, takže je ideálny pre každého, kto chce objavovať jeho rôzne podoby.

 

  • Darčeky pre pre náročných a pre starších

Skutočnému vínnemu znalcovi s vyvinutým vkusom sa určite zavďačíte vínam s označením TERROIR. Výber bielych vín z línie TERROIR 6 + 1 ZADARMO je špeciálnou líniou spontánne fermentovaných vín. Je ideálny pre všetkých, ktorí milujú kvalitné vína s jedinečnými chuťami a autentickým terroirom.

Náš druhý tip je pestrý výber toho najlepšieho z našich viníc. Balíček Spoznaj TERROIR Skovajsa 10 + 2 ZADARMO obsahuje jedinečné autentické vína z našich vinohradov. Obdarovaný si vychutná rôzne odrody a rôzne ročníky zberu. Tento balíček je medzi ostatnými naozajstným skvostom, pretože ponúka až 12 rôznych vín Skovajsa. 

Darujte na Vianoce zážitok: Súkromná degustácia vína

Hľadáte jedinečný darček pre blízkeho, ktorý ho nadchne a zanechá v ňom nezabudnuteľný zážitok? Súkromná degustácia vína Skovajsa je skvelým nápadom.

V útulnej atmosfére vinárstva v Pezinku si vychutnáte ochutnávku vín Skovajsa doplnené o tradičné miestne špeciality. Naše útulné vinárstvo má kapacitu až do 25 osôb. A ak by ste si chceli degustáciu spestriť, môžete si k nej pridať návštevu viníc alebo prehliadku vinárstva.

Súkromná degustácia vína Skovajsa je ideálny darček pre každého, kto má rád víno a dobré jedlo. Na tieto okamihy bude ešte dlho spomínať. Kontaktujte nás a my vám pripravíme personalizovanú ponuku.

vinoskovajsa_blog_tipy_na_darceky_vino_14

Darčeky pre vinárov, s ktorými nešliapnete vedľa

Darčeková poukážka na nákup vín Skovajsa je ideálny darček pre vinára s vycibreným vkusom i pre začiatočníka, u ktorého je náročné odhadnúť jeho preferenciu. Pomôže vám aj vtedy, ak si nie ste istý vkusom daného človeka. Vďaka poukážke si môže vybrať sám presne také vino, aké ulahodí jeho chuťovým pohárikom. 

Darčekovú poukážku zakúpite veľmi jednoducho a rýchlo v našom v e-shope. Jej hodnotu si môžete vybrať podľa vlastného uváženia. Po objednaní vám poukážku pošleme e-mailom a môžete ju obdarovanému preposlať alebo vytlačiť a darovať napríklad v peknej sviatočnej obálke spolu s venovaním. 

Vinársky pobyt 

Vinársky pobyt je skvelým spôsobom, ako spojiť dovolenku s láskou k vínu.  Zvyčajne zahŕňa ubytovanie, stravovanie a rôzne aktivity súvisiace s vínom, ako je návšteva vinohradov, ochutnávky vína alebo kurzy varenia. 

Takýto pobyt s názvom S VÍNOM priamo na zámku ponúka náš spriatelený Šimák Zámok Pezinok. Objavte Pezinok, malebné mestečko v srdci Malých Karpát, ktoré je známe svojou bohatou históriou a tradíciou vinohradníctva. Počas pobytu môžete navštíviť aj menšie lokálne vinárstva, vrátane nášho vinárstva Skovajsa.

Chute Malých Karpát

Podujatie Chute Malých Karpát je skvelým spôsobom, ako stráviť deň s priateľmi alebo rodinou a vychutnať si to najlepšie, čo región Malé Karpaty ponúka. Je to ideálny darček pre každého, kto má rád víno a dobré jedlo. Každoročne sa koná v novembri vo viacerých malokarpatských obciach a desiatkach zapojených vinárstiev. Samozrejme, ani naše vinárstvo Skovajsa nemôže chýbať. 

Sledujte web chutemalychkarpat.sk, na ktorom nájdete informácie aj o ďalších pripravovaných vinárskych podujatiach počas roka v rámci tohto projektu. 

Dúfame, že sme vám týmito tipmi pomohli a priniesli potrebnú dávku inšpirácie. A ak by ste si nevedeli poradiť s výberom vhodného vína, vínneho setu alebo vás zaujala naša súkromná degustácia, neváhajte sa na nás obrátiť. Radi vám s výberom darčeka pomôžeme.

Našli ste v článku chybu? Dajte nám o nej vedieť cez kontaktný formulár, aby ste nám umožnili problém vyriešiť. Ďakujeme!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz