5 dôvodov prečo je víno stále vhodným biznis darčekom.

5 dôvodov prečo je víno stále vhodným biznis darčekom

Výber vhodného darčeka pre zamestnancov a klientov vám v noci nedá spávať? Hlavou vám prešli všetky možné druhy prepisovačiek, diárov a kalendárov? Priznajte si to, sami by ste ich nechceli dostať. Ale čo víno? To poteší väčšinu z vás. Aj nás.

  1. Poďakovanie vo fľaši

Darovať fľašku vína na znak vďaky je u nás bežnou tradíciou. A vy vašim zamestnancom aj klientom chcete poďakovať. Vysoká kvalita, pekný obal a výborná chuť je vždy vhodnou voľbou ako vyjadriť úctu. Je tak vidieť, že ste si dali záležať.

vinoce-b2b-02-min

  1. Dáva vám na výber

Na víne je skvelé to, že existuje vhodný druh na každú príležitosť. Tiež vás neviaže vybrať si len jedno. Ak svojich zamestnancov či klientov poznáte veľmi dobre, viete sa trafiť. Nejeden vínkar sa poteší, keď si na stole nájde Chardonnay. Alebo Cuvée. Alebo Pinot?

  1. Personalizuje sa ľahšie ako kalendár

Niektoré vinárstva ponúkajú aj personalizované etikety. Napríklad vinárstvo Skovajsa vám vyrobí firemné etikety na mieru. Je to vkusné, osobné a milé. Môžete na etikete nechať osobný odkaz alebo logo vašej firmy. Je to úplne na vás.

vinoce-b2b-03-min

  1. Vyzerá esteticky

Predstavte si, že ste sa svojim klientom a zamestnancom rozhodli dať napríklad kľúčenku. Samostatne to vyzerá hlúpo, však? Víno môžete darovať iba tak, ako ho vinár stvoril. V sofistikovanej fľaši s peknou etiketou. Nepotrebujete nič iné.

vinoce-family-01-min

  1. Nabáda k oslave

Víno sa spája s oslavou. Je to prípitok na oslave narodenín. Je to štrngnutie pohárov pri radosti z povýšenia. Sú to bublinky pri krste knihy. Darovaním vína oslavujete vaše partnerstvo a skvelú spoluprácu. A môžete kľudne oslavovať aj všetci spolu. Pri pohári vína.

vinoce-b2b-01-min

Už ďalej nerozmýšľajte. Vyberte si z ponuky vín Skovajsa, navrhnite si vlastné etikety a počkajte si na to, ako potešíte vašich partnerov. Pretože víno je stále dobrý darček.

Našli ste v článku chybu? Dajte nám o nej vedieť cez kontaktný formulár, aby ste nám umožnili problém vyriešiť. Ďakujeme!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz