Blog, Strana 2

RECEPT: Krémové cestoviny s feta syrom, citrónom a špargľou

Krémové cestoviny s feta syrom, citrónom a špargľou Suroviny (4-5 porcií): morská soľ&...

Objavte najlepšie letné vínne festivaly na Slovensku, ktorých súčasťou bude Víno Skovajsa!

Leto je obdobím slnka, dobrodružstva a príjemných chvíľ strávených s priateľmi či rodinou. A čo by m...

Vinársky slovník: čo znamená výraz TERROIR?

Vinársky slovník: TERROIR Terroir je dnes jedno z najčastejšie používaných slov v enológii a ...

Uzavretý kolobeh výroby vo vinárstve Skovajsa: prečo je zárukou kvality?

Uzavretý kolobeh výroby vo vinárstve Skovajsa: prečo je zárukou kvality? Často sa na prezentáciách ...

Korok alebo screw cap: ktorý je lepší?

Korok alebo screw cap: ktorý je lepší? Víno sa vyrába v rôznych štýloch, farbách a chutiach. Existu...

Rez viniča: strihanie viniča je základom pre budúcu úrodu

Rez viniča: strihanie viniča je základom pre budúcu úrodu   Prečo sa vinič musí rezať? Pokia...

5 dôvodov prečo je víno stále vhodným biznis darčekom.

5 dôvodov prečo je víno stále vhodným biznis darčekom Výber vhodného darčeka pre zamestnancov a&nbs...

Prečo majú vinári Vianoce viackrát do roka?

Prečo majú vinári Vianoce viackrát do roka? Toľko príprav. Dvadsaťpäť druhov koláčov. Prach utretý ...

Prečo piť červené víno? - zdravotné benefity červeného vína.

Prečo piť červené víno: Zdravotné benefity červeného vína Čas červeného vína je tu! Poďme sa preto ...

Čo znamená zvyškový cukor vo víne? - Kategórie vín podľa obsahu cukru.

Viete, kedy je víno suché? A kedy, naopak, sladké? Cukor vo víne ovplyvňuje výsledný charakter vína ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz